Hinner inte med bloggadet så bra :S

Kan iaf säga att vi ska ha dop för Vincent & Viggo på lördag, så det är en del att stå i + att man vill ju hinna ha lite påsk också. Så idag har jag & Vilmer blåst ägg & målat... ska göra färdigt riset ikväll!
Just nu förbereder jag middagen.

Dagens middag: Köttbullsgryta:



Måste även nämna att jag äntligen tatuerat in mina barns namn på handleden :) Blev supernöjd!




Nu återgång till matlagningen! Ciao!


Ännu en dag med ös! And I like it!

Min morgon började rätt hektiskt... var inte ute i rätt tid... haha
Började med att jag gav alla barn välling uppe i sovrummet (som vanligt) Sen bytte jag även blöjor & kläder där... sen var det bara att stressa ner & börja klä på alla ytterkläder... jag hann  inte äta frukost, men tog med mej en banan :P Sen promenerade vi till dagmamman med Vilmer. Efter det fortsatte jag promenera... promenerade upp till Geneskolan & tillbaka... var ute & gick i en timme ungefär... hur skönt som helst!

Sen har jag tvättat kläder... rengjort diskbänken i köket... matat småttingarna... ätit sjäv... bytt en tvätt... nu ska här bytas blöjor för att sedan gå & hämta Vilmer... ska nog passa på att vara ute ett tag på gården, så Vilmer få leka lite i snön. :)
Sen ska jag in & förbereda middagen... idag blir det tacopaj! :)

Jag kan ju inte påstå att jag få långtråkigt om dagarna... fullt ös mest hela tiden! Men det är skönt... man känner att man lever! & hur mysigt är det inte att vara mamma <3

Nä nu måste jag lägga på ett kål... det tar ju ett tag innan barnen är klädd & ligger i vagnen.
På återseende!


Fullt ös idag!

Dagen började lugnt som vanligt... jag & mina tre små killar mös på som vanligt i sovrummet... Vilmer kolla på bolibompa... alla drack välling o.s.v
Sen fick Christer sluta tidigare idag... för Viggo skulle på återkoll på sitt hjärta... EKG & Ultraljud.
Förra gången han var dit så var det för ett misstänkt blåsljud.... vilket visa sej att det inte var... men vår hjärtläkare upptäckte ett litet, litet "skönhetsfel" & det var det skönhetsfelet han skulle kolla upp idag. Som tur var så är det borta nu... han har ett alldeles perfekt litet hjärta! :)

Innan jag skulle åka iväg med Viggo... så blev Vilmer ledsen, han ville så gärna följa mej... men jag lovade honom istället att vi skulle hitta på något skoj efter middagen istället... sagt gjort, efter middagen så åkte vi hela familjen hem till Marcia & Hugo... vi drack kaffe & hade det trevligt medans Daniela tränade Vilmer & Michelle att hoppa från trappen... haha
Michelle & Vilmer ville så gärna hoppa högt (hoppa från tredje trappsteget) men Daniela hade stenkoll... hon såg till att dom max fick hoppa från "tvådje" som hon själv råkade säga ;) haha

Ja, det har vart en innehållsrik dag... men mycket trevlig sådan!

Nu har jag precis gett minstingar mat... dom ska bara få vila ner den lite innan jag byter blöja & lägger dom.
Imorrn ska Vilmer äntligen få fara till dagmamman... det var ett tag sen nu. Det ser han verkligen fram emot :)


En fin bild på mina gossar & min kusin Martina


Denna helg!

I lördags morse så var jag med i "spinn för livet" Barncancerföreningen arrangerar det varje år. Väldigt skoj tycker jag...
Så jag var på ett spinningpass i 1 timme... förvånansvärt att jag orkade hänga med instruktören hela passet! Med tanke på att jag är så otränad & att min rygg är ju så dålig... jag kände inte ens av min rygg! :O
Så då jag komme hem så sa jag till Christer att ta på Vilmer overallen så han kunde gå ut på gården med mej... sen skottade jag hela gården... tung, blöt snö! Snacka om träningspass... & snacka om att jag hade träningsvärk i hela kroppen dagen efter! :P hehe
Så nu ska min träning dra igång på allvar känner jag!
Lördagseftermiddagen åkte vi hem till min syster Carita & grattade hennes kille Johnny. Var mycket trevligt, men vi avrundande ganska tidigt på kvällen... jag var sååå trött!

Idag så var vi & storhandlade på förmiddagen... sen for vi hem & åt lunch, Christer gick & la Vilmer & somnade han med... jag städade typ hela nedervåningen. Sen fick vi besök av Christer,s kusin Charlotte hennes kille Simon & deras två barn, Adam & Ville. Dom han ganska precis bara komma hit så ringde Martina & frågade om dom kunde få komma... & självklart så gick det bra... så då komme hon, Anna-Lena, Stefan & Sofi.
Mycket trevligt med främmande!

Sen då alla farit så var det dags för Vilmer att nattas... så jag gick upp med honom vid halv åtta... han somnade inte förens efter tio.. vid halv elva ungefär... men det är vårt eget fel eftersom vi lät han sova sen middag. Så han var helt enkelt för pigg för att komma till ro.

Nu har jag precis gett minstingarna i familjen mat på rockigt vis ;)
Är man född stjärna så måste man ju äta med stil!


God Mörning!

Blir man deppad eller!?
Man hinner bara få smak av solen & det vackra vår vädret... så börjar det tok snöa igen!
Jag kunde acceptera att tidigare imorse så var det små små flingor, men nu är det ju hur mycket som helst :S
Jaja våren kommer nog nångång... få vi hoppas! :P

Igår åt vi Lax med fetaosttäcke & varm gurksallad... var hur gott som helst! *möms möms*
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på för mat... ska kolla vad jag har hemma... vi skulle "bad" behöva handla.

På lördag ska jag vara med i årets "spinn för livet" brukar alltid vara med att cykla in pengar till barncancerföreningen.
Ska även fira syrrans kille Johnny på lördag. Han fyller år idag men har bjudning på lördag! :)

Nä nu ska jag kolla varför mina små killar är så missnöjda... tro dom är trött...
Dom är iaf på bättringsvägen nu. Skönt att dom håller på att bli kvitt den där otäcka förkylningen.

Jaja nog babblat.... på återseende!


En bild kan jag nog klämma in innan jag går! :P


Hej!

Inte mycket skrivet av mej denna helg... vi har haft fullt upp... Vi har grattat min mor som fyllde år i lördags, samt umgåtts med Ita, Johnny, Erica, Emilie, Johan & Aisy... kollat på melodifestivalen med mera... jag tycker att rätt låt vann! Anna Bergendahl har ju så sjuk bra sångröst! :)

Idag på eftermiddagen så bestämde vi oss för att gå ut & promenera... hela familjen! Jätte skönt var det! :) Vi gick till min moster & drack kaffe, pratade om att vi ev. skulle åka in med Viggo imorrn... pga hans slem hosta. Vi gick hem & gav småttingarna mat... sen bestämde vi oss för att åka in med Viggo på en gång! Varför vänta längre!?

Så vi ringde till min moster & frågade om hon hade tid & komma & passa Vilmer & natta honom medans vi skulle in. Vilket hon var snäll & gjorde! :)

Vi fick först träffa jourläkaren... som ordnade så att Viggo fick andas bricanyl samt dricka kortison. Han verkade inte bli så mycke bättre utav de... han rosslade nästan ännu värre efter kortisonet :S Så läkaren sa att han skulle säga åt en barnläkare att kolla honom. Så då han kom, så tog han tempen & lyssnade på hans lungor.
Eftersom han inte haft någon feber & han har ätit bra med mat, så sa läkaren att han skulle lämna ett papper på barn avd. så ska dom ringa oss imorrn... så ska vi åka in igen så Viggo ska få inhalera lite mer + kolla ifall han fått RS viruset. Min lille kille sover iaf lugnt & skönt nu. Det märks att han fått kortison... inge rossel! :D

Nu ska jag byta blöjor på minstingarna & se om dom vill äta lite... ska bli intressant & se hur det går för Viggo... hoppas att han får äta ett mål mat utan att låta som ett sågverk.
Sen ska här sovas!
Natti natti!

God förmiddag!

Chockerande va!? Jag bloggar idag igen :P

Tänkte på en smart idé för mej att komma igång med bloggandet igen är att jag kan lägga upp mina middagar jag gör varje dag... kanske nån annan som får ett tips om mat... jag skriver nog inte ut recepten, utan berättar mest vad jag ska tillaga... nån som vill ha recept så kan ni såklart fråga så lägger jag upp det! :)

Kan ju vara kul med lite av en mat blogg... kommer givetvis fortsätta skriva om min familj & mitt liv... även lägga upp kort på barnen & så... men jag börjar så här så ska vi inte se om jag kan börja blogga varje dag! :P

Dagen middag:

Biffstroganoff (med ris till killarna, veckosallad för mej)


Tänkte att jag skuller lägga upp en bild... men det verkar inte funka så bra... så det får bli utan idag!

På förmiddagen så har Elin (min kusin) & min mor varit här... om en timme ungefär så kommer Markus, ska passa honom nån timme eller så... det passar ju bra att Vilmer få en lek kompis då jag ska laga mat! :)

På återseende! :)



Men Hoppsan!

Nu går det verkligen långt mellan gångerna... tar mej aldrig tid att sitta & blogga längre... då jag sitter vid datorn tycks jag ha så mycket annat jag ska göra... sen bli jag för less för att orka skriva nått... men men det ska bli ändring på det... framöver nångång! :P haha

Det går iaf bra sen min rena kur... kan inte påstå att jag tränat nåt sen jag började äta... usch! Lathet!
Men det positiva är att jag står kvar på samma vikt... så skulle jag bara sätta igång & röra mej nu så skulle det börja hända grejjer.
Jag lagar nya maträtter typ varje dag... ibland tar jag lite kolhydrater till... men oftast är jag helt utan! Går hur bra som helst! & grejjen är ju den att nu äter man ju mycket godare mat... knepet är ju bara att ta sej tid att stå vid spisen! :)

Mina minstingar i familjen är förkylda... inge skoj att höra på deras rossel & hosta... & det är ju inte mycket man kan göra förutom att hålla näsan ren. Hoppas det vänder snart! Annars får jag väl åka in med dom så nån läkare kan skriva ut nått slemlösande för så små barn. Men vi få se!

Annars är allt hur bra som helst! Jag är så lycklig över att ha så fina grabbar. Vacker man = vackra barn ;) hehe

Måste bara citera mej & Vilmer... jag kände hur det luktade bajj, så jag frågade - Vilmer, har du gjort en touch down?
Vilmer - nej mamma, jag heter Vilmer Ludén!

Hahaha han är ju bara såååå söt!


på återseende! Snart hoppas jag! :)

RSS 2.0