Dag 21 av 21 :D

Jepp, nu är man på sista dagen med renkur... imorrn ska här ätas! :P Det ska bli gott, än fast det inte kommer bli speciellt mycket! haha Men jag är glad för att jag ska äntligen få en annan smak i munnen!

Vilmer har vart hemma från dagmamman hela veckan... för att han är så hängig... men idag börjar det bli fart på honom igen. Få se hur jag gör imorrn. Är det svinigt kallt ute.. så tro jag han få vara hemma! Det är ju sista dagen hos dagmamman denna vecka så...

Just nu så sover småttingarna... lite oroligt för det är snart dags för deras mat.
Vilmer har nästan nyss ätit... blev rätt mycket bråk, för han har så svårt att lyssna... så det slutade med att ett saft glas föll i hans knä. Jaja det är som det är. Bättre vid middagen kanske! :)

Jag är iaf 9 kg lättare nu. det är rätt bra på 3 veckor tycker jag! :)
Nu gäller det bara att hålla vikten också :) Ska iväg & handla då karln kommit hem... ska inhandlas nyttig mat... sen ska jag börja träna.
Måste vänta i 3 månader efter kejsarsnittet med att styrketräna... men jag hade tänkt trampa på min trampmaskin & vara ute med vagnen tills dess! :D

He bli nog bra de se! :P

Nu är det dags att mata dom små. På återseende! Ciao!

Söndag! Dag 18 av 21! :)

Nu är det bara tre dagar kvar av min rena kur med cambridge, sen har jag gjort 21 dagar :) Vågen visar nu -8kg!
Sen börjar nästa kamp, nämligen att äta rätt. Alltså nyttigare mat & 5 mål om dagen... sen ska här tränas :)

Så här ser det ut att vara trebarnsmor, när alla vill vara med mamma samtidigt! :P


Äntligen fredag! :)

Min kur går bara bra... är på dag 16 & än har jag inte fått avsmak :) Det enda som hänt är att idag har jag vart yr... så jag tar det lite lugnt!
Vilmer är ledig idag, så jag har alla barnen hemma, går hur bra som helst! Imorrn kommer några kompisar hit & ska umgås & alla barn ska få leka med varandra... ska bli så skoj!

Nu är det snart dags för ytterligare en kopp kaffe... mitt enda nöje just nu :P hehe
Karln slutar halv två... men han ska på affären innan han kommer hem så det ta väl ett tag. Härligt med helg!

En rolig sak hände imorse... jag vaknade av att barnen skrek, tyckte det var konstigt att inte Vilmer hade kommit över... men så hörde jag honom... jag ropade, han ropade tillbaks att han höll på att leka... men jag tyckte han lät så långt bort, mycket riktigt, han hade gått ner!! Utan att väcka mej!
Han hade inte gjort nått hyss... som tur var! Men sen fick jag göra klart för honom att han INTE få gå ner om han inte väckt mej innan. Han såg så klart inte nått fel i det... så jag kunde ju gärna inte skälla ut honom!
Få väl börja stänga grinden uppe igen.

Nä nu skriker småttingarna.... dom har tappat tutten... deras bästa vän, förrutom snutten såklart! ;)


Ursäkta!

Vet att det går långt mellan ggrna nu... men nu har man annat att prioritera om dagarna, jag ska bli bättre på mitt bloggande. :)
De senaste 14 dagarna har jag hållit på med cambridge, renkur. Det går väldigt bra... gått ner snart 7kg. Har pulver hemma för en vecka till, men jag har inte bestämt om jag ska kombinera eller gå på renkur en vecka till... det lutar åt renkur... men vi få se! :)
Det är skoj att kläder är förstora nu... man få som en nytändning... man känner sej taggad att äta rätt & träna... Jag måste för min rygg... den tog alldeles för mycket stryk denna graviditet.

Mina pojkar mår bara bra... dom växer så det knakar, sitter som bäst & planera dop. Ska bli sååå roligt!
Min äldste son är också underbar... jag känner att det är inga som helst problem att vara ensam om dagarna. Vilmer går 15h hos dagmamma, alla tre barnen är hur snälla som helst! Ja, livet är underbart! :D

Nu är det dags att ge de små mat...




Fullt ös!

Nu är man ensam om dagarna med tre barn. det går bra... men vissa perioder bli det verkligen fullt ös! Ibland önskar man att man var en bläckfisk med 8 armar :P haha

jag lovade lite nya kort... nu kommer dom! :)






RSS 2.0