Fullt ös (som vanligt) :P

Igår städade jag toaletten... var på tiden! Idag så hade jag tänk städa medans Vilmer var hos dagmamman, men jag har haft sån huvudvärk hela dagen *suck* Men då blev det desto mer gjort nu på kvällen...
Förrutom att ta hand om barnen så har jag, plockat upp alla Vilmers leksaker tills hans rum (han hade lekhörna nere innan), sen har jag dammtorkat, tvättat upp babygymmet, dammsugat, gjort gipsavtryck på Vincent & Viggos fötter (ska bli tavlor)
Nu kolla jag lite på datorn innan det är dags att sova.
Imorrn är Vilmer ledig... så då ska vi fortsätta städa, på eftermiddagen kommer svärfar & ska hjälpa mannen min att gjuta golvet i gammtoan :)

Längtar gör jag, tills på lördag! :) Då ska vi först hem till min mor & fira hennes man på 60årsdagen! Sen ska vi ha middagsgäster... Marcia, Hugo & Ramona ska komma! Ska bli så trevligt så! Inte var dag man umgås med vänner! :)

Foton får bli på Vilmer... han håller på att lära sej att cykla! :) Kul att våren är här!





Sen var jag ner i tvättstugan, då komme Vilmer efter i bara blöja & gummistövlar... sötnosen!
Så när vi komme upp så försökte jag knäppa lite kort...







Nä som sagt, bäst att sova lite nu... bli fullt ös imorrn med! Så natti natti!



Hmm

Här är lillasyster snabb på att kommentera att jag inte tagit bort graviditetsräknaren på bloggen... sen när man är duktig & gör om... så inte märker hon det då? ;)

Nu ska vi luncha... på återseende!

Hejsvejs!

Har haft fullt upp så bloggandet har kommit i sista hand. :)
I lördags så döptes Vincent & Viggo... min moster har knäppt jättefina kort med min kamera... men jag kommer inte åt korten för tillfälle så jag lägger upp dom senare.
Det var väldigt stressigt dagarna innan dopet... så när dopet väl var avklarat så blev jag dunder förkyld... bli väl så då kroppen slappnar av.
Men som tur var så var det bara i två dagar... man har ju inte tid att vara sjuk då man har tre barn under tre år! :P

I slutet på nästa månad blir Vilmer 3 år. Shit vad tiden springer iväg!
Vincent & Viggo är snart 4 månader :O ojoj!
Det är så roligt nu då dom är mer med, & skrattar, jollrar... upptäcker att dom har händer :P Greppar saker. Ja, nu börjar det... kommer bli så skoj då dom kan börja leka med Vilmer. Han längtar! :)
Han leker med dom nu också, då dom sitter i sina babysitters... Vincent tycker det är sååå roligt! Kul att Vilmer tycker det är skoj att leka med dom! <3

Nu ska jag vila med Vilmer en stund... minstingarna sover... dom har typ varit vaken hela förmiddagen så nu är dom trötta!
I eftermiddag ska vi hem till min syster Carina... hennes kille Peter fyller år idag! Hipp Hurra!

Ska se om jag inte har några kort att lägga upp:










RSS 2.0